Bezoek ons op de IFAT 2024

15 maart 2024 | Nieuws

Medium MF-2 met L500-belading

Over slechts twee maanden staan we weer op de internationale IFAT vakbeurs, gereed om onze nieuwe producten te presenteren. Dit jaar tonen we met trots de Magnum GPM met het innovatieve GEC-beladingssysteem en de Medium MF-2 multifractie achterlader, voorheen bekend als de MF300. De Medium MF-2 is uitgerust met de speciale L500 lift die de 660-liter tweecompartimentencontainers in zowel het smalle als brede compartiment kan legen.

Daarnaast presenteren wij ook de populaire SLF-zijlader met geavanceerde ergonomie en efficiënte eenpersoonsbediening op onze stand.

 

Onze innovaties bieden geavanceerde functies en verbeterd gebruiksgemak voor operators, terwijl ze tegelijkertijd efficiënte en duurzame oplossingen bieden voor afvalinzameling en -verwerking. Wat bovendien opvalt, is de nieuwe naamgeving. We hebben ervoor gekozen om de productnamen af te stemmen op ons Zoeller-portfolio om een consistente merkidentiteit te waarborgen.

Wij verwelkomen u graag op de stand van Zoeller, op onze vertrouwde locatie. We kijken ernaar uit om met u te praten over onze nieuwste ontwikkelingen en duurzame oplossingen voor optimaal afvalmanagement.

📅  Noteer de datum alvast in uw agenda: 13-17 mei 2024!

Wilt u meer informatie of een afspraak plannen, neem dan vrijblijvend contact op met ons sales team.

Let op: we hebben nieuwe telefoonnummers gekregen. 

📞 Vestiging Emmeloord: 085 0747 200 📞 Vestiging Hedel: 085 0747 300 📞 Service Helpdesk : 085 0747 263

Blijf op de hoogte voor meer aankondigingen in de komende weken.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvan het laatste nieuws via onze nieuwsbrieven

Uw bent met succes aangemeld

Share This