Sponsoring

Haller Benelux B.V. dealer voor de Benelux van de merken HALLER en ZOELLER, ondersteund diverse sportieve prestaties van vooral jonge sporters. Onderstaand een kleine collage van de sporters die het logo van Haller/Zoeller vertegenwoordigen.

Nieuwe shirts MHC/MHP

De dames van Hockey club MEP, jong dames 3, zijn onlangs mede door Haller Benelux bv in het nieuw gestoken.

mhc_mhp
WV Breda

Nieuwe wielerkleding WV Breda

Ook de jeugdrenners van WV Breda rijden de komende 2 jaar in shirts met het Logo van Haller op hun rug. Haller Benelux bv wilde graag deze vereniging op een bescheiden wijze ondersteunen om de Bredase jeugd aan het bewegen te krijgen!

NK Tijdrijden

Bij het NK Tijdrijden in Chaam, de veldrit dwars door Het Zand, en de Mini Acht van Chaam, zal het Logo van Haller op het podium stralen. Haller Benelux bv zal ook PaVe76 op een bescheiden wijze steunen deze evenementen mogelijk te maken.

nk_tijdrijden
vughtse_sportclub

Vughtse sportclub Prins Hendrik in Vught is goed te zien

De lopers van deze club met een visuele handicap, zijn onlangs door Haller Benelux bv voorzien van lichtgevende jackjes, waarop aandacht gevraagd wordt om deze mensen ruimte te geven voor het beoefenen van hun favoriete sport.

Sponsorbeleid

Haller Benelux B.V. een dynamisch bedrijf, wat in beweging is, heeft er bewust voor gekozen om kleinere initiatieven te ondersteunen die het in beweging brengen van mensen tot doel hebben door persoonlijke inspanning.

Share This