Uitbreiding netwerk met twee nieuwe servicecentra

16 januari 2024 | Nieuws

Circlulus elektrische vuilniswagen

Met enthousiasme delen we mee dat onze serviceorganisatie een nieuwe mijlpaal heeft bereikt. Het servicenetwerk is verder uitgebreid met twee servicecentra wat resulteert in de continuering van betrouwbaar onderhoud en tijdige onderdelenlevering voor Geesink-producten. Wij kijken uit naar de voortzetting van hoogwaardige dienstverlening, zowel voor Zoeller als Geesink producten, voor de afvalindustrie.

Haller Benelux heeft nu vijf handige servicepunten: het Haller Benelux Servicecentrum in Hedel en Emmeloord, en twee Service Reparatie Punten (SRP) in Vlaardingen/Rijnmond en West- en Noord-Amsterdam. Deze goed uitgeruste servicecentra zijn ideale locaties voor deskundige reparaties en onderhoudsbeurten. In Hedel en Emmeloord voeren we zelfs complete revisies uit.

Het serviceteam is versterkt met drie servicebussen die in Nederland ingezet worden. Daarnaast zijn er twee servicebussen operationeel in de regio Amsterdam-West, en één in Amsterdam-Noord/Zaandam. Dit betekent dat er een team van meer dan tien servicemonteurs paraat staat om ter plaatse onderhoud en storingen aan te pakken. Daarnaast zijn onze servicemonteurs in staat om service zowel op afstand als op locatie uit te voeren via het voertuigmodem. De webshop blijft vanzelfsprekend beschikbaar voor onderdelenleveringen, met leveringen vanuit het centrale service magazijn in Hedel of Emmeloord.

We zetten ons in voor het herstructureren van onze activiteiten en het doorvoeren van verbeteringen om de kwaliteit van onze service te waarborgen en te verhogen. Ons doel is helder: de service-ervaring voor onze klanten optimaliseren en de algehele efficiëntie van onze organisatie vergroten. Met deze positieve veranderingen laten wij zien dat we vastbesloten zijn om de klanttevredenheid te verbeteren en een waardevolle partner voor onze klanten te zijn.

U kunt tijdens reguliere kantooruren contact opnemen met onze service helpdesks in Hedel en Emmeloord voor alle vragen met betrekking tot onze dienstverlening.

Service Helpdesk
Hedel                     T. 085 0747 200 | E. [email protected]
Emmeloord          T. 085 0747 263 | E. [email protected] | W. https://epc.geesinknorba.com/shop
Vlaardingen         T. 085 760 2553 | E. [email protected]
Amsterdam          T. 085 760 2554 | E. [email protected]

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvan het laatste nieuws via onze nieuwsbrieven

Uw bent met succes aangemeld

Share This