Techniek in actie: basisschoolleerlingen bezoeken de productie in Emmeloord

21 maart 2024 | Nieuws

Magnum GPM GCB

In de Week van de Technologie worden leerlingen van het basisonderwijs in de Noordoostpolder ondergedompeld in de wereld van techniek en technologie. Dit initiatief, gericht op zien, doen en ervaren, biedt een unieke kans voor de jonge ontdekkers. Haller Benelux sluit zich enthousiast aan bij dit project om zo de jeugd te enthousiasmeren voor techniek.

De leerlingen van basisschool De Lichtboei uit Emmeloord bezoeken ons in deze week en krijgen een exclusieve blik achter de schermen in onze productiefaciliteit in Emmeloord. Tijdens dit speciale bezoek zullen ze ontdekken hoe vuilniswagens, die ze dagelijks op straat zien, eigenlijk worden geproduceerd. Het belooft een boeiende en leerzame ervaring te worden, waarbij de fascinerende wereld van technologie tot leven komt.

We kijken er uiteraard naar uit om de leerlingen te verwelkomen. Met dit initiatief hopen we de interesse van jonge generaties te wekken, zodat zij kiezen voor een loopbaan in de techniek en daarmee de basis leggen voor toekomstige innovatie.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvan het laatste nieuws via onze nieuwsbrieven

Uw bent met succes aangemeld

Share This