Nieuwe Medium XL Kraan Trechter voor gemeente Vlissingen

29 april 2024 | Nieuws

Haller Benelux

De gemeente Vlissingen heeft haar vloot versterkt met een nieuwe ZOELLER Medium XL kraan trechter. Deze aankoop komt voort uit een succesvolle Europese aanbesteding en belooft de efficiëntie van afvalverwerking in de regio te verbeteren.

Deze Medium XL onderscheidt zich door enkele opvallende eigenschappen, waaronder een korte achteroverbouw, een hoge wendbaarheid en een ruim volume dankzij een unieke laadbakconstructie. Met de 18 kuubs laadbak en een laadvermogen van ongeveer 9.000 kg biedt deze unit een robuuste oplossing voor afvalmanagement.

De HIAB S-HIPRO 230 kraan biedt een grote capaciteit bij het lossen van de ondergrondse containers boven de achterlader.

 

Met een vergroot bereik tot 10,4 meter en een hefcapaciteit van 1.920 kg zal de kraan de operationele efficiëntie optimaliseren. Het HIConnect systeem biedt inzicht in het gebruik van de kraan, toegankelijk via de gebruiksvriendelijke webportal.

Het Scania chassis is voorzien van een motor met 320 pk (6×2 met naloopas gestuurd), die voldoet aan de nieuwste EURO 6 emissie-eisen. Het chassis, uitgerust met een dagcabine, belooft niet alleen milieuvriendelijke prestaties, maar ook comfort voor de chauffeur tijdens werkdagen. Groeneveld heeft de vetsmering voor opbouw, chassis en kraan geïnstalleerd.

De toevoeging van de ZOELLER Medium XL kraan trechter markeert een belangrijke stap voorwaarts in optimaal afvalmanagement van de gemeente en zal bijdragen aan een efficiënter en duurzamer beheer van afvalstromen in de regio.

Haller Benelux

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvan het laatste nieuws via onze nieuwsbrieven

Uw bent met succes aangemeld

Share This