Milieu Service Brabant verrijkt vloot met Zoeller Medium X2-L-C

22 januari 2024 | Nieuws

Circlulus elektrische vuilniswagen

Met plezier kondigen we een geslaagde levering aan van deze innovatieve wagen, deze keer aan Milieu Service Brabant (MSB) uit Boxtel. Dit kraantrechter voertuig, uitgerust een HIAB-kraan, tilt moeiteloos containers boven de geïntegreerde trechter, wat resulteert in het optimaal lossen van afval via de trechter in de laadbak.

Wat deze achterlader echt bijzonder maakt, is de korte achteroverbouw die zorgt voor optimale wendbaarheid in stedelijke gebieden. Het krachtige persmechanisme zorgt voor maximale verdichting, wat leidt in een netto laadvermogen van ongeveer 9.000 kg en daarmee een optimale capaciteit voor inzamelroutes.

De HIAB S-HIPRO 230W-kraan biedt aanzienlijk meer capaciteit tijdens het lossen boven de achterlader. Het bereik van de kraan is vergroot tot 10,4 meter, met een hefcapaciteit van 1.920 kg. Naast efficiëntie beschikt de wagen over een Welvaarts weegsysteem, dat waardevolle inzichten biedt in zijn prestaties. En laten we het robuuste Volvo FM chassis niet vergeten, dat bekend staat om zijn onwrikbare betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Wij zijn trots om deel uit te maken van dit project en wensen het team van MSB inclusief chauffeur Bas heel veel plezier en veilige en veilige kilometers toe met deze nieuwe aanwinst.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvan het laatste nieuws via onze nieuwsbrieven

Uw bent met succes aangemeld

Share This