Efficiënt en veilig: nieuwe zijlader voor Twente Milieu

15 februari 2024 | Nieuws

Zoeller SLF II zijlader Twente Milieu

Recentelijk hebben we de sleutels van deze splinternieuwe zijlader overhandigd aan het team van Twente Milieu. Het betreft een Haller SLF-zijlader met een vaste opbouw. Dankzij het laadbakvolume van 22m³ en een aanzienlijke beladingscapaciteit kan dit voertuig helpen bij Twente Milieu’s doel om de totale hoeveelheid restafval per inwoner te verminderen.

De zijlader is ontworpen met een grijper die moeiteloos 60-240 liter containers kan legen, terwijl de schudfunctie ervoor zorgt dat de containers efficiënt worden geleegd. Bovendien is de zijlader uitgerust met een JAMA WS-VAN identificatiesysteem, dat container-identificatiechips kan herkennen en de containerledigingen kan registreren.

Veiligheid heeft de hoogste prioriteit bij Twente Milieu, vandaar dat het voertuig is voorzien van diverse veiligheidsvoorzieningen en een geavanceerd camera/monitor systeem. Dit systeem omvat twee kleurenmonitoren en vier camera’s, waardoor de chauffeur de omgeving van het voertuig nauwlettend in de gaten kan houden. Het chassis van de zijlader is een DAF XD chassis, uitgerust met een DAF Digital Vision System camerasysteem.

Twente Milieu heeft onlangs opnieuw een aantal nieuwe zijladers besteld om hun wagenpark uit te breiden. Wij willen het team van Twente Milieu hartelijk bedanken voor hun voortdurende vertrouwen en wensen hen veel succes en plezier met deze nieuwe aanwinst.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvan het laatste nieuws via onze nieuwsbrieven

Uw bent met succes aangemeld

Share This