De Medium X2 brengt duurzame veelzijdigheid naar Afvalcontainers Rijnmond

5 februari 2024 | Nieuws

Medium X2 II Rijnmond

Opnieuw hebben we bijzonder aflevernieuws te melden. Ditmaal staat onze veelzijdige krachtpatser, de Medium X2, in het middelpunt van de aandacht. Deze wagen is met succes overgedragen aan Afvalcontainers in Rijnmond.

De kenmerkende eigenschappen van deze derde generatie achterlader zijn te danken aan een robuuste laadbak en trog, die samen met het betrouwbare slide-and-sweep persmechanisme zorgen voor een opmerkelijk hoog laadvermogen. De duurzaamheid van de Medium X2 is van hoog niveau, mede dankzij het gebruik van slijtvaste materialen en optimale plaatdiktes.

De achterlader is voorzien van de geïntegreerde SK350-belading, een eenvoudig geconstrueerde belading geschikt voor de inzameling van bedrijfsafval. De sterke opzetklep kan eenvoudig naar beneden worden gebracht voor handmatig laden van afval.

De Medium X2 onderscheidt zich door zijn degelijkheid en betrouwbaarheid. Met deze uitzonderlijke allrounder is Afvalcontainers Rijnmond nu volledig voorbereid en uitgerust voor de inzamelroutes!

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvan het laatste nieuws via onze nieuwsbrieven

Uw bent met succes aangemeld

Share This