VLK Recycling kiest voor Magnum GPM Achterladers

4 juni 2024 | Nieuws

Haller Benelux

Haller Benelux heeft al een mooi halfjaar achter de rug als drijvende kracht achter de productie in Emmeloord, waar dagelijks de units met trots de fabriek verlaten. Het team zet zich iedere dag weer in om de voertuigen klaar te maken voor levering aan klanten.

Onlangs mochten we met veel plezier twee Magnum GPM achterladers afleveren bij VLK Recycling in Noordwijk, als voorbeeld van onze voortdurende inzet voor kwaliteit en service.

VLK Recycling, gespecialiseerd in de verhuur van verschillende containers en afvalinzameling in de regio, heeft bewust gekozen voor de Magnum GPM achterlader met geïntegreerde GCB-belading. Deze achterlader biedt de flexibiliteit om zowel twee- als vierwielcontainers te legen, wat naadloos aansluit bij hun operationele vereisten.

Met een laadbakvolume van 20 m³ en een breedte van 2550 cm, voldoet dit voertuig aan de behoeften van VLK Recycling voor hun inzamelingsactiviteiten. Het voertuig is gemonteerd op het nieuwe DAF XD FAG chassis, wat staat voor betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens vindt u hier!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvan het laatste nieuws via onze nieuwsbrieven

Uw bent met succes aangemeld

Share This