Van Kaathoven’s krachtpatsers voor Brabant en Limburg

24 juni 2024 | Nieuws

Johan Dingemans, directeur Haller Benelux

Van Kaathoven haalt dagelijks met plezier het afval op bij huishoudens en bedrijven. Ze staan dan ook bekend als de #graaggezienegasten in Brabant en Limburg. Om hun service nog beter te maken, hebben ze hun wagenpark uitgebreid met twee gloednieuwe Magnum GPM-units!

Deze indrukwekkende achterladers hebben een laadbak van 20 kubieke meter en een ingenieus split-beladingssysteem, waarmee zowel 2- als 4-wielcontainers (EN-840-1/4) razendsnel en efficiënt geleegd kunnen worden. Met een laadvermogen van ongeveer 10.000 kg zijn ze echte krachtpatsers. De opzetklep is elektro/hydraulisch bediend, wat het werk voor de bestuurder een stuk eenvoudiger maakt.

Daarnaast zijn de units uitgerust met het JAMA-containeridentificatiesysteem en de Groeneveld TWIN-vetsmering voor een lange levensduur. Het robuuste DAF XD-chassis maakt het plaatje compleet. Na een korte instructie kan de chauffeur direct met de nieuwe wagen op pad om het afval bij huishoudens en bedrijven in te zamelen. Wij wensen het team van Van Kaathoven veel succes met deze nieuwe achterladers.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens vindt u hier!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvan het laatste nieuws via onze nieuwsbrieven

Uw bent met succes aangemeld

Share This