Aart Foppen verwelkomd als de nieuwe After Sales Manager

27 mei 2024 | Nieuws

Haller Benelux

Op 1 mei van dit jaar hebben wij Aart Foppen verwelkomd als de nieuwe After Sales Manager bij Haller Benelux. Aart is een bekend gezicht in de afvalbranche, met een achtergrond als wagenparkbeheerder bij afvalinzamelaar Remondis, gevestigd in Almelo/Zwolle. Hier was hij verantwoordelijk voor het efficiënt beheren van het wagenpark met zowel Geesink- als Zoeller-producten. Eerder vervulde hij een soortgelijke functie bij Prezero Nederland, werkzaam in de regio Zuid-Nederland.

In zijn nieuwe functie staat Aart aan het roer van de after sales organisatie van Haller Benelux. Sinds zijn komst heeft hij al belangrijke vooruitgang geboekt. Het team in het servicecentrum in Emmeloord is inmiddels uitgebreid met maar liefst vier servicemonteurs, en er staan plannen klaar voor een verdere uitbreiding van het buitendienstteam op korte termijn.

In Emmeloord ligt de focus voornamelijk op revisies, en onze buitendienstmonteurs zijn snel ter plaatse om kleinere storingen op te lossen. ‘Het hebben van een goed opgeleid service team is van cruciaal belang om onze klanten snelle en hoogwaardige service te bieden,’ benadrukt Aart.

Momenteel wordt er gestart met de integratie van het serviceteam in Hedel en Emmeloord. De servicemonteurs worden getraind om zowel Zoeller- als Geesink-opbouwen te onderhouden en repareren, met als resultaat een optimaal inzetbaar serviceteam. ‘Het is van cruciaal belang dat we onze klanten snel en adequaat ondersteunen,’ aldus Aart, die met zijn achtergrond als wagenparkbeheerder als geen ander begrijpt hoe belangrijk dat is.

Andere activiteiten die het serviceteam in Emmeloord oppakt, omvatten het assembleren van de op maat gemaakte producten. Bovendien worden hier de Zoeller-opbouwen op chassis gemonteerd. We wensen Aart uiteraard heel veel succes in zijn nieuwe en uitdagende rol!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens vindt u hier!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvan het laatste nieuws via onze nieuwsbrieven

Uw bent met succes aangemeld

Share This