Remondis ontvangt drie nieuwe volledig elektrische Medium X2-achterladers

11 juni 2024 | Nieuws

Haller Benelux

Remondis Nederland breidt haar wagenpark uit met drie nieuwe, volledig elektrische Medium X2-achterladers. Deze innovatieve achterladers worden ingezet in de regio Nijmegen.

De X2-achterladers zijn ontworpen om grote hoeveelheden afval in te zamelen en hebben een laadbakvolume van 24,6 m³. Ze zijn uitgerust met de geïntegreerde MEGA 456 belading, voorzien van een doorlopende kam en extra Euro-opneemarmen. Hierdoor kunnen ze zowel twee- en vierwielcontainers (EN 840-1/2/3/4) en de grote 2,5 m³ eurocontainers (DIN 30737) legen.

Daarnaast beschikken de units over het Bekamax smeersysteem voor de opbouw, belading en het chassis, wat slijtage vermindert en de levensduur optimaliseert. Het chassis is een DAF CF Electric met VDL-E-Power laadsysteem, wat zorgt voor een optimale actieradius.

Remondis is gespecialiseerd in de inzameling en recycling van zowel gemeentelijk als industrieel afval. Op dit moment is het bedrijf actief op ongeveer twintig locaties, voornamelijk in Gelderland en Overijssel. Met deze uitbreiding zet Remondis een belangrijke en duurzame stap vooruit in de optimalisatie van haar afvalinzamelingsdiensten.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens vindt u hier!

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvan het laatste nieuws via onze nieuwsbrieven

Uw bent met succes aangemeld

Share This