Micro HG

Specials

Producten in dit segment zijn afgestemd op specifieke klantvereisten. Wij denke n graag met u mee over de inzameling van uw probleemlocaties en de duurzaamheidvraag stukken die u krijgt van uw klanten. Onze klantenservice helpt u graag bij individuele oplossingen.

Beschrijving

De MICRO HG-serie is de ideale aanvulling in het bereik van 2,5 tot 6 m3. De Zoeller Micro HG L is een universeel inzetbaar afvalinzamelvoertuig geschikt voor huisvuil, zwerfvuil en GFT (bladeren en tuinafval). De Zoeller Micro HG is ook zeer geschikt voor het ledigen van afvalbakken in de openbare ruimte. Deze opbouw werkt met een telescopische cilinder en heeft een perskracht van 16 ton. De tegendruk is variabele instelbaar. De opbouw heeft een schuifdeur openingen aan linker zijde van de opbouw voor het handmatig inwerpen van afval. ( Rechts optioneel meegenomen ) Ook kan gebruik gemaakt worden van de hydraulische zijbelading voor minicontainers. Deze belading zorgt voor en probleemloze lediging van 80-240 liter 2 wiel containers met kam-opname, volgens EN-840-1

Na het sluiten van de schuifluiken kan de belader na het drukken van de startknop het verdichtingssysteem bedienen. Een indicatielamp geeft aan dat verdichtingsplaat in werking is. Als de indicatielamp niet brand is de verdichtingsplaat in originele positie en kan er weer geladen worden.

De opbouw kan worden geleegd door de achterdeur te openen en het schuif paneel te bedienen. Het achterdeksel wordt met gasveer open gehouden.

Share This