Medium MF-2

Medium MF-2

De Medium MF-2 tweecompartimenten achterlader voldoet aan de vereisten van modern afvalmanagement. De achterlader biedt een praktische oplossing door het gelijktijdig inzamelen van twee verschillende soorten afval. Het resultaat is een optimale afvalscheiding en -vermindering.

De laadbak bestaat uit twee aparte compartimenten, uitdrukschotten en persmechanismes, die onafhankelijk van elkaar kunnen worden bediend. De Medium MF-2 omvat diverse modellen en uitvoeringen die over geavanceerde functies beschikken.

Beschrijving

Aangezien onze klanten vaak vooroplopen in afvalmanagement, speelt onze achterlader een stimulerende rol in deze ontwikkeling. Met het vermogen om verschillende afvalsoorten gescheiden op te halen en te verwerken, opent de MF-2 mogelijkheden voor recycling en afvalvermindering. De standaard unit bestaat uit twee aparte compartimenten, elk met een eigen persmechanisme en uitdrukschot. Hierdoor wordt vermenging van afval voorkomen. Zelfs tijdens het lossen op stortplaatsen of bij verbrandingsovens.

Om tegemoet te komen aan variërende afvalvolumes in verschillende inzamelgebieden, is onze achterlader zo flexibel mogelijk ontworpen. De laadbakken zijn verkrijgbaar in volumes van 11 tot 24 m³. Met een snelle perscyclus van 13-14 seconden voor het smalle compartiment en 14-15 seconden voor het brede compartiment, biedt de Medium MF-2 efficiënte prestaties. Om lekkage te minimaliseren, kiezen wij voor een eenvoudig ontwerp dat sterk en effectief is in het sorteren van afval. Het gestroomlijnde ontwerp vergemakkelijkt ook het onderhoud. Er zijn immers geen moeilijk bereikbare hoeken om schoon te maken.

De L500-belading
De L500-belading, speciaal ontworpen voor de Medium MF-2, kenmerkt zich door een doorlopende kam en een korte achteroverbouw die de wendbaarheid verbetert. Het bedieningssysteem biedt diverse gebruikersvriendelijke opties. Zo zijn de bedieningspanelen handig geplaatst aan beide zijden van het voertuig, waardoor individuele controle over de belading en achterlader mogelijk is. Containers met een inhoud van 120 tot 1.200 liter neemt deze flexibele unit eenvoudig tijdens de route mee.

Veiligheid is een prioriteit voor ons, daarom voldoen onze Medium MF-2 units aan de nieuwste veiligheidsnormen.

    Share This