Magnum GPM

Magnum GPM achterladers

De Magnum GPM-productlijn wordt gekenmerkt door kracht, betrouwbaarheid, duurzaamheid en intelligentie. Onze klanten worden vaak geconfronteerd met aanzienlijke uitdagingen in afvalbeheer. Onze achterladers zijn sterk en voldoen aan de zwaarst mogelijke eisen, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor elke situatie.

De achterladers zijn geschikt voor de verwerking van diverse afvalsoorten, waaronder organisch en huishoudelijk afval tot (zwaar) bedrijfsafval. Met behulp van het unieke en efficiënte persmechanisme kunnen de Magnum GPM grote hoeveelheden afval verdichten. De Magnum GPM is verkrijgbaar in verschillende laadbakvolumes en kan worden uitgerust met diverse geïntegreerde beladingssystemen.

Beschrijving

De Magnum GPM staat bekend als een solide en betrouwbare achterlader. Dankzij zijn unieke persmechanisme kan hij moeiteloos grote hoeveelheden afval in één keer verwerken, met maximale capaciteit als resultaat. De zijkanten van de laadbak zijn vervaardigd uit massieve platen hoogwaardig staal, wat zorgt voor een optimaal laadvermogen. Het persmechanisme heeft minder cycli nodig en verbruikt minder energie.

De verschillende geïntegreerde beladingen zijn:

GCB kambelading
De GCB-belading is perfect voor zowel huishoudelijk als (licht) bedrijfsafval, met de mogelijkheid om 120 tot 1.600 liter containers op dezelfde route te legen. Het legen gebeurt met behulp van de doorlopende kam of opneemarmen, afhankelijk van wat u het beste past.

Volautomatische SPLIT-lift
Met de volautomatische SPLIT-belading kunnen grote clusters mini-containers snel en efficiënt worden geleegd, terwijl het afval moeiteloos wordt gelost dankzij de kantelhoek van 50°. Bovendien kunnen de emmerstoelen worden gekoppeld om bedrijfscontainers te legen.

GEC-belading voor Eurotainers
Voor licht tot zwaar bedrijfsafval is er de GEC-belading met combibelading en speciale ETB-armen voor het legen van 2.500 liter Eurocontainers.

GHC-belading 
De GHC-belading is net als de GEC geschikt voor zware taken. Dankzij de HKE-armen kan de GHC moeiteloos HKE- en frontloaders containers oppakken. Bovendien kan de combibelading mini- en 4-wielcontainers op de route meenemen voor extra flexibiliteit.

KT1 voor ondergrondse containers
Tenslotte is er de KT-achterlader, zoals de KT1, uitgerust met een kraan en trechter, wat een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing biedt voor het legen van ondergrondse en onderlossende containers.

Het bedieningssysteem van de Magnum GPM is robuust en beschikt over een zeer gebruiksvriendelijke interface, waarmee de chauffeur snel een volledige diagnose van het systeem heeft. Dit bedieningssysteem fungeert als een waardevolle probleemoplosser voor gebruikers.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom voldoen onze Magnum GPM achterladers aan de nieuwste normen op het gebied van veiligheid. Ontworpen voor topprestaties, kan de Magnum GPM met gemak de zwaarste toepassingen ter wereld aan, dag in dag uit.

    Share This