LOTOS Achterlader

Specials

Producten in dit segment zijn afgestemd op specifieke klantvereisten. Wij denke n graag met u mee over de inzameling van uw probleemlocaties en de duurzaamheidvraag stukken die u krijgt van uw klanten. Onze klantenservice helpt u graag bij individuele oplossingen.

Beschrijving

Het LoToS persmechanisme Is verwerkt in een neerklapbare achterlader scharnierend aan het kabelsysteem. Het persmechanisme bestaat uit twee verdichtingswormen welke door hydraulische motoren aangedreven worden. De hydraulische aandrijving zorgt voor een geruisarme afvoer van het afval. Bij verklemming of overbelasting van de wormen zullen deze automatisch omkeren. De wormen zorgen voor een hoog laadvermogen. De wormen, van eigen fabricaat, zijn met een hoogwaardige staalsoort bekleed wat een lange levensduur garandeert. Alle bedieningselementen van de pers zullen in de cabine geplaatst worden op een zogenaamde multifunctionele ZOELLER terminal. Tevens zal er noodstop aan de buitenzijde van het voertuig geplaatst worden.

Afzetsysteem

Op het basisframe wordt een afzetsysteem met kabel-opname gemonteerd. Het kabelsysteem is geschikt voor LoToS Duo-containers, volgens ISO standaard. Met het kabelsysteem kunnen volle containers van worden afgezet worden. Volle containers kunnen met het kabelsysteem niet opgetrokken worden. Het kabelsysteem wordt door middel van een hydraulische motor aangedreven, welke via een afstandsbediening bediend wordt.

 

Optioneel

  • voorbereiding voor identificatie systeem op de kam
  • DIN-armen voor opname van container conform EN-840-3
Share This