Nieuwste innovatie, de Medium MF-4, op Avfall Sverige in Malmö

29 mei 2024 | Nieuws

Medium MF-4

Op het jaarlijkse Avfall Sverige congres in Malmö wordt momenteel onze nieuwste innovatie, de Medium MF-4, met veel enthousiasme gepresenteerd. Deze revolutionaire afvaloplossing, speciaal ontworpen voor de Zweedse markt, wordt met trots getoond door onze lokale partner ter plaatse.

De Medium MF-4 is een grensverleggend product met meerdere compartimenten, ontwikkeld om afvalverwerkingsbedrijven in staat te stellen vier verschillende fracties gelijktijdig in te zamelen. Het is specifiek afgestemd op het legen van Quattro Select-bakken, de veelgebruikte containers met vier compartimenten in Zweedse gemeenten.

De Medium MF-4 vertegenwoordigt een doeltreffende oplossing voor het scheiden van afval aan de bron, wat leidt tot een aanzienlijke vermindering van het totale volume huishoudelijk afval. Het succes van de Medium MF-4 op de beurs is een veelbelovend teken van de positieve impact die deze ontwikkeling zal hebben op een duurzame afvalinzameling.

De Medium MF-4 wordt in Zweden door onze partner FAUN Nordics onder de FAUN merknaam verkocht. De productie en (door)ontwikkeling van deze units gebeurt door het team van Haller Benelux in Emmeloord.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens vindt u hier!

 

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvan het laatste nieuws via onze nieuwsbrieven

Uw bent met succes aangemeld

Share This