Nieuwe zijlader verbetert afvalinzameling in gemeente Borsele

21 mei 2024 | Nieuws

Haller Benelux

De gemeente Borsele heeft haar afvalinzamelingscapaciteit in de buitengebieden versterkt met deze nieuwe zijlader. De SLF-zijlader is voorzien van een 23 kuubs vaste opbouw en een handige grijparm die moeiteloos containers van 140 tot 240 liter kan oppakken en legen.

Wat deze zijlader kenmerkt, is het semi-automatische beladingssysteem. Na het legen van een container plaatst de grijper deze automatisch terug op de opnamepositie, wat tijd en moeite bespaart voor de chauffeur en de efficiëntie van het inzamelproces verbetert.

 

Veiligheid is een prioriteit met vier camera’s die verschillende hoeken van de wagen bestrijken. Deze bieden zicht op de belading, de trog, evenals zij- en achteraanzichten, wat de manoeuvreerbaarheid vergemakkelijkt en een veilige werkomgeving bevordert.

Om ervoor te zorgen dat het afval op de juiste plaats blijft, is de wagen uitgerust met een deflector die verwaaiing van het afval voorkomt. Bovendien zorgt automatische vetsmering van Wiejelo ervoor dat zowel de belading als de opbouw soepel blijven werken.
Het chassis van deze zijlader is afkomstig van Volvo FE, bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Met deze nieuwe aanwinst zet de gemeente Borsele een stap naar een efficiëntere afvalinzameling in de regio.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact opnemen met het verkoopteam. De contactgegevens vindt u hier!

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvan het laatste nieuws via onze nieuwsbrieven

Uw bent met succes aangemeld

Share This