Magnum GPM: de nieuwe aanwinst van Flex Rent’s vloot

20 juni 2024 | Nieuws

Johan Dingemans, directeur Haller Benelux

Flex Rent presenteert met trots de nieuwste toevoeging aan haar verhuurvloot, deze indrukwekkende Magnum GPM met split-belading. Hoewel Flex Rent al een aantal voertuigen van dit type in haar bezit heeft, is deze specifieke toevoeging speciaal omdat het de eerste is die zij hebben ontvangen van Haller Benelux.

Deze nieuwe wagen maakt haar debuut maken bij Avalex, waar zij voor een langere periode wordt ingezet voor de afvalinzameling. Avalex staat bekend om haar toewijding aan het inzamelen en verwerken van huishoudelijk afval en grondstoffen in diverse gemeenten, waaronder Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk en Wassenaar.

Met een 20 kuubs laadbak en een volautomatische split-belading, biedt de Magnum GPM een efficiënte oplossing voor het legen van grote clusters mini containers. Bovendien wordt het afval door de kantelhoek van 50 graden moeiteloos gelost. Wanneer de twee emmerstoelen zijn verbonden, is de belading geschikt voor het legen van bedrijfsafvalcontainers. Met het DAF XD- chassis met de nieuwste EURO 6 dieselmotor, voldoet de unit aan de hoogste milieunormen.

Een geweldige stap vooruit in duurzaamheid en efficiëntie. We bedanken Flex Rent voor het vertrouwen in ons bedrijf en de mooie foto’s!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens vindt u hier!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvan het laatste nieuws via onze nieuwsbrieven

Uw bent met succes aangemeld

Share This