Innovatieve doorbraken: terugblik op IFAT 2024

23 mei 2024 | Nieuws

Haller Benelux

IFAT 2024 was voor ons een onvergetelijke ervaring!

We hebben inspirerende gesprekken gevoerd, waardevolle ontmoetingen gehad en tal van innovatieve producten gepresenteerd. De feedback op onze producten was bijzonder positief.

Zowel onze MAGNUM GPM met zijn unieke ‘big bite’ persmechanisme voor optimale verdichting als de MEDIUM MF-2 voor gescheiden afvalinzameling werden zeer gewaardeerd.

 

Op onze stand stonden vooruitstrevende thema’s centraal, zoals het gebruik van #AI in de afvalverwerkingsindustrie en alternatieve aandrijvingen. Het Scantec-systeem werd bekroond met de VAK-Innovationspreis. Dit systeem maakt het mogelijk om afvalanalyse direct in het inzamelvoertuig uit te voeren. Door bijvoorbeeld metaal te detecteren, kan het systeem onmiddellijk actie ondernemen, wat de optimalisatie van afvalscheiding ten goede komt.

We zijn enorm dankbaar voor de interesse van alle bezoekers in onze producten. Het was een voorrecht om onze innovaties te mogen presenteren. Speciale dank gaat uit naar het ZOELLER team voor hun uitmuntende organisatie.

Namens het team van Haller Benelux bedankt en tot ziens in 2026!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact opnemen met het verkoopteam. De contactgegevens vindt u hier!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvan het laatste nieuws via onze nieuwsbrieven

Uw bent met succes aangemeld

Share This