Haller Benelux levert opnieuw zijlader aan GAD Gooi en Vechtstreek

3 juni 2024 | Nieuws

Haller Benelux

Haller Benelux heeft opnieuw een zijlader afgeleverd aan GAD Gooi en Vechtstreek in Bussum, als onderdeel van een bredere Europese aanbesteding voor zeven stuks. Deze zijlader biedt een opbouwvolume van 22 m³ en is voorzien van een grijper om containers van 60 tot 240 liter te laden.

Om de levensduur van de unit te optimaliseren, is de zijlader uitgerust met het Wiejelo automatisch smeersysteem. Voor maximale veiligheid beschikt het voertuig over twee kleurenmonitoren en vier camera’s, waardoor de chauffeur zicht heeft op de belading, trog en zowel de zij- als achterkant.

Het chassis is een Volvo FE 6×2*4 met 320 PK motor, met een linksgestuurde cabine om de chauffeur een optimaal zicht te bieden op de containers.

GAD vormt een samenwerkingsverband van gemeenten, waaronder Blaricum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren en Wijdemeren, en is belast met het gescheiden inzamelen van huishoudelijk afval in de regio. Hun voortdurende inspanningen zijn gericht op het vinden van verbeterde oplossingen om de regio steeds circulairder te maken, inclusief advies over afvalscheiding, deelname aan circulaire projecten en initiatieven om restafval te verminderen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens vindt u hier!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvan het laatste nieuws via onze nieuwsbrieven

Uw bent met succes aangemeld

Share This