Efficiëntie in actie: de Medium X2-achterlader van Heijting Milieuservice

31 mei 2024 | Nieuws

Medium MF-4

Deze indrukwekkende ZOELLER Medium X2 achterlader van de derde generatie is geleverd aan Heijting Milieuservice en Afvalverwerking in Huissen, Gelderland. Dit voertuig staat synoniem voor efficiëntie en functionaliteit, perfect afgestemd op de wensen van Heijting’s afvalinzamelingsdiensten.

Met een netto inhoud van 22,3 m³ biedt deze unit ruim voldoende capaciteit om grote volumes afval moeiteloos te verwerken. De toevoeging van de afneembare SK 350 belading met kamopname verhoogt de veelzijdigheid van het voertuig aanzienlijk, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan containers volgens verschillende standaarden (EN84-1/2/3/4).

De ZOELLER Medium X2 voldoet aan de meest recente veiligheidsnormen door de integratie van nieuwe LED-werklampen op de laadbak, wat zorgt voor verbeterde zichtbaarheid en veiligheid conform de recente CE-regelgeving. Bovendien kan de handmatig bedienbare opzetklep naar beneden worden gebracht, waardoor flexibiliteit ontstaat voor handmatige afvalinzameling in uiteenlopende operationele omstandigheden.

Het robuuste chassis van Scania garandeert betrouwbaarheid en duurzaamheid gedurende de volledige levensduur van het voertuig. Wij wensen het team van Heijting veel succes met deze nieuwe aanwinst. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens vindt u hier!

 

 

 

 

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvan het laatste nieuws via onze nieuwsbrieven

Uw bent met succes aangemeld

Share This