Efficiënte Afvalinzameling: nieuwe SLF-Zijlader bij RD4

13 mei 2024 | Nieuws

Haller Benelux

Onlangs hebben we met veel plezier deze SLF-zijlader afgeleverd bij RD4 in Kerkrade. Deze toevoeging aan hun bestaande wagenpark, voornamelijk samengesteld uit zijladers, is een waardevolle versterking.

Deze nieuwe zijlader wordt ingezet voor de rest- en GFT-afvalroutes. Het legen van containers is nu een eenvoudig proces; de chauffeur kan dit vanuit de cabine uitvoeren. Met behulp van een geïntegreerde camera heeft de chauffeur volledig zicht op de hefarm, waardoor het oppakken van de container een moeiteloze taak is geworden. Het grootste voordeel hiervan is dat de afvalinzameling nu efficiënter wordt uitgevoerd, wat resulteert in lagere kosten.

 

RD4, dat verantwoordelijk is voor de afvalinzameling in tien Zuid-Limburgse gemeenten, biedt zijn diensten aan maar liefst 148.000 huishoudens en 3.500 bedrijven in Limburg. Het gehele proces van verwerking en scheiding van grondstoffen wordt zorgvuldig uitgevoerd op acht milieuparken, in op- en overslagfaciliteiten, het textielsorteercentrum en het regionale sorteercentrum.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact opnemen met het verkoopteam. De contactgegevens vindt u hier!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvan het laatste nieuws via onze nieuwsbrieven

Uw bent met succes aangemeld

Share This