De nieuwste aanwinsten voor gemeente Groningen

7 juni 2024 | Nieuws

Haller Benelux

De gemeente Groningen heeft zojuist twee nieuwe zijladers in ontvangst genomen. Met de wagenparkbeheerder en de chauffeurs als getuigen werden deze nieuwe aanwinsten officieel in gebruik genomen. De chauffeurs, die al ruime ervaring hebben met onze zijladers, kregen daarom een korte introductie over de specifieke kenmerken van deze zijladers.

De zijladers hebben een opbouwvolume van 22 kubieke meter en zijn voorzien van een eenvoudige grijper. Hiermee kunnen mini-containers efficiënt worden geleegd, variërend van 60 liter tot en met 240 liter (volgens DIN-30740/EN 840-1). Het semi-automatische beladingssysteem maakt dit proces gestroomlijnd. 

Bovendien is het uitlezen van de containertellers eenvoudig vanuit de cabine mogelijk, dankzij de JAMA WS-VAN identificatie via een plaatantenne. Deze zijladers zijn uitgerust met een automatisch vetsmeersysteem, terwijl de smering van de grijper handmatig kan worden uitgevoerd. Met deze moderne functies kunnen de chauffeurs efficiënt en effectief te werk gaan.

De chauffeurs van de gemeente Groningen zullen de nieuwe zijladers inzetten voor de afvalinzameling in Haren. We wensen hen veel succes met hun werkzaamheden!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens vindt u hier!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvan het laatste nieuws via onze nieuwsbrieven

Uw bent met succes aangemeld

Share This