Breda verwelkomt twee nieuwe Magnum GPM-achterladers

17 juni 2024 | Nieuws

Johan Dingemans, directeur Haller Benelux

De gemeente Breda heeft deze twee nieuwe achterladers ontvangen als onderdeel van een bestelling van drie stuks. Deze twee indrukwekkende wagens zijn Magnum GPM-achterladers, gemonteerd op een robuust DAF XD-chassis. Ze beschikken over een laadbakvolume van 21 m³ en een volautomatisch split-beladingssysteem, wat zorgt voor een efficiënte en snelle verwerking van afval.

De Magnum GPM-achterladers zijn uitgerust met een uniek persmechanisme en hebben een ruime trog met een volume van maar liefst 2,5 m³. De bodem en zijwanden van de trog zijn vervaardigd uit duurzaam XAR 400-staal, wat zorgt voor extra sterkte.

Op verzoek van de klant kunnen deze achterladers het afval verdichten tijdens het rijden, wat zorgt voor optimale efficiëntie. Daarnaast zijn de units voorzien van een TWIN-vetsmeringssysteem van Groeneveld voor zowel de opbouw als de belading, wat de levensduur en prestaties van de voertuigen ten goede komt. Het geavanceerde C-Trace identificatiesysteem, geleverd door Klikotronics, identificeert de containers nauwkeurig, wat bijdraagt aan een gestroomlijnd afvalbeheer.

Veiligheid staat voorop met het Brigade 360°-camerasysteem, dat essentieel is voor het veilig besturen van deze grote vuilniswagens door volledig zicht te bieden op de dode hoeken. Deze nieuwe aanwinsten beloven de afvalinzameling in Breda efficiënter en veiliger te maken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens vindt u hier!

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvan het laatste nieuws via onze nieuwsbrieven

Uw bent met succes aangemeld

Share This