Best Managed Companies Award 2024

6 juni 2024 | Nieuws

Haller Benelux

De Ecotec divisie van KIRCHHOFF, waar Haller Benelux onderdeel van is, heeft de Best Managed Companies Award 2024 ontvangen, een erkenning voor zeer goed geleide bedrijven. Dit programma is een kwaliteitskeurmerk voor succesvolle middelgrote bedrijven.

Om in aanmerking te komen voor deze prijs, moeten bedrijven voldoen aan specifieke criteria, waaronder een minimale jaaromzet van 150 miljoen euro en het hoofdkantoor gevestigd hebben in Duitsland. Daarnaast moeten de bedrijven middelgroot of familiebedrijven zijn en recentelijk een succesvolle economische groei hebben doorgemaakt.

De selectieprocedure voor de winnaars van de Best Managed Companies Award verliep in verschillende fasen. Eerst vulden de bedrijven een online vragenlijst in, waarbij fundamentele bedrijfsgegevens werden geanalyseerd en de algemene prestaties op de kerngebieden werden geëvalueerd. Geselecteerde bedrijven werden vervolgens uitgenodigd voor persoonlijke coaching, waarbij ze werden beoordeeld op hun prestaties in vier domeinen: strategie, productiviteit en innovatie, cultuur en betrokkenheid, evenals financiën en bestuur.

Uiteindelijk werd de shortlist van kandidaten samengesteld door de deskundigenraad van de Best Managed Companies Award, waarna de winnaars werden gekozen door een jury bestaande uit vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de media. Als onderdeel van de ZOELLER/Kirchhoff Group is Haller Benelux natuurlijk buitengewoon verheugd met deze motiverende prijs. Dit moedigt ons aan om ons streven naar optimaal management nog verder te bevorderen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens vindt u hier!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvan het laatste nieuws via onze nieuwsbrieven

Uw bent met succes aangemeld

Share This